Қазақ әдебиеті. - Bilimland.kz. 1074 сабақ. Қазақ әдебиетінің аудиохрестоматиясы. - Bilimland.kz. 446 туынды. Аудиохрестоматия (орыс тілінде).

  bilimland.kz

Коллаж (от фр. coller — приклеивание) — приём в искусстве, соединение в одном произведении подчёркнуто разнородных элементов (различных по ...

  ru.wikipedia.org

ӨЗБЕКСТАН ПРЕЗИДЕНТІ ӨЗБЕК-ҚАЗАҚ ҰЛТТЫҚ МӘДЕНИ ОРТАЛЫҒЫНА БАРДЫ. 04.02. ... Шешен ұлтының өкілі – қазақ тілінің жанашыры. 04.02.

  assembly.kz

  baq.kz

  massaget.kz

Қазақ ұлттық Аграрлық университеті, Алматы, Қазақстан ..... Сүт құрамы толыққұнды болғандықтан функционалдық тағамдар алу үшін ең оңтайлы ...

  www.kaznau.kz

  stud.kz

  xn--j1ahfl.xn--p1ai

Мәдениет, салт-дәстүрлер Балаға ат қою. Бала дүниеге келгеннен кейін атасы мен әжесі немесе ауыл ақсақалы балаға ат қояды. Ат қоюшы адам баланың құлағына: «Сенің атың…» деп үш рет қайталайды. Бесікке салу Шілдехана өткеннен кейін баланың әке-шешесі бесік тойын жасайды.

  bankreferatov.kz

  bilim-all.kz

Т 17 «Тағам, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық ...... И.Сәтбаев атындағы Қазақ ұлттық техникалық зерттеу университеті ...... The Terroir of Winter Hardiness//Abstracts from Presentations at the.

  www.conference-atu.kz

  compedu.ru

  kazak-tili.neznaka.ru

Қазақтың ұлттық асханасының екінші тағамдары. ..... Реферат посвящён изучению духовных ценностей русской культуры, христианских праздников,  ...

  kopilkaurokov.ru

  cak.clan.su

Бурабай (орысша - Боровое) – бұл Көкшетау қыраттарының солтүстік-батыс бөлігін алып тұрған жердің атауы. Оны бірнеше үлкен және көптеген кіші ...

  visitkazakhstan.kz

Если у вас уже есть логин и пароль в системе Univer.kaznu.kz, введите их в меню справа для авторизации в системе. Если вы забыли пароль, ...

  science.kaznu.kz

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

  elana.kz

52-53-б. 2 Қазақстан: Ұлттық энциклопедия. — 6-т. — Алматы, 2004. — 136-б. 3 Қалиев С. Қазақтың сүт тағамдары және оларды әзірлеу технологиясы ...

  articlekz.com

Page generated - 0.8596420288 (e20af496ee9a9e29667be5845f0d4e01)